русrum

Telefoane în Moldova

 • (373) 698-98-981
 • (373) 798-98-981
Cântar electronic pentru nou-născuți Momert
Cântar electronic pentru nou-născuți Momert
Cum funcţionează acesta?

Livrare: 100 lei

Descriere în formatul PDF
2 MB kB. a descărca ...

Condiţii de închiriere

Dvs. depuneţi gaj:

700 lei

plata în avans:

Cuantumul chiriei se va reţine din suma plăţii în avans

Pentru o săptămînă:

150 lei

Pentru 2 săptămîini:

250 lei

Utilizați 1 lună

350 lei

Utilizați mai mult de o lună, o zi

11,67 lei
 • Când veţi întoarce lucrul - atunci noi vă întoarcem restul banilor.
 • Plăţi suplimentare şi ascunse nu sunt.
 • Noi nu specificăm perioada de închiriere. Dvs. vă folosiţi cât aveţi nevoie
 • Simplu şi comod

Cântar electronic pentru nou-născuți Momert

Unul dintre cele mai populare cântare pentru nou-născuţi la închirierea bunurilor pentru copii.

Veţi întreba care este secretul de popularitate. Voi răspunde. Cu ce este ocupată o mamă tânără dimineaţa, ziua şi seara? La cine sunt gândurile sale permanent? Cine este sursa ei de toate bucuriile şi oboselile?

Desigur că este piciul! Primele zile şi nopţi după externare de la maternitate, primele săptămâni sunt preocupate de griji permanente. Cum mănâncă, cum doarme, care este greutatea copilului, nu-i deranjează oare burtica. De aceea în camera nou-născutului totul trebuie organizat şi gândit cu o minuţiozitate maximă, ca aceste griji să aducă numai emoţii pozitive. Pentru o astfel de cameră modernă pentru copii a fost creat cântar electronic pentru nou-născuţi Momert 6475. Exemplu de siguranţă, simplitate şi exactitate. Nimic de prisos. Numai cele mai necesare şi solicitate funcţii, cu o grijă maximă de mamă.

Din ce reieşim când tragem o astfel de concluzie?

 • Precizie. Conform experienței noastre de mulți ani în primele 10 zile de viață volumul zilnic de lapte, mâncat de bebeluş variază între 300 până la 600ml. Apoi, până la 6 săptămâni, volumul zilnic aproximativ de lapte poate fi calculat ca 1/5 din greutatea corporală a copilului. De exemplu, la greutatea de 3800 gr norma zilnică constituie 760 gr. Respectiv pentru a determina cât a mâncat piciul, vom avea nevoie de cântar cu precizie până la 10 grame. Cântarul Momert 6475 este de două ori mai exact! Gradarea lui constituie 5 grame.
 • Siguranţă. Modelul dat, într-adevăr, a trecut prin «toate încercările». În fiecare din 25 oraşe ale reţelei de închiriere a bunurilor pentru copii Baby Service este modelul de cântar Momert 6475. Mii de mame urmareau dinamica creşterii în greutate a picilor săi cu ajutorul cântarului electronic pentru copii închiriat. Plus la aceasta, există controlul tehnic permanent din partea noastră. Cântarul este testat, bateriile sunt bune pentru funcţionare, suntem dispuşi de serviciu!
 • Funcţionalitate. Cântarul este proiectat pentru greutate de până la 20 kg. Diapazonul este destul de larg, şi dacă mai aveţi copii mici în familie, puteţi utiliza cântarul şi pentru ei. Deşi mai mult beneficiu îi va aduce mamei nou-născutului funcţia de memorie, existentă în cântarul electronic pentru copii. Dvs. cântăriţi piciul şi după indicarea greutăţii copilului veţi vedea creşterea în greutate, apărută din ultima cântărire. Nu este necesar de a calcula diferenţa aparte şi de a atrage calculator la îngrijirea copilului
 • Comoditate. Pentru mama comoditatea este ascunsă în detalii. Marimea şi adâncimea talerului, claritatea afisajului digital, uşurinta de îngrijire, închiderea automată. Vă veţi deprinde de cântarul dat timp de două cântăriri şi-l veţi utiliza atât de natural şi uşor cum purtaţi încaltamintea de calitate.

 

Cred că nu aveţi nici o îndoială cu privire la necesitatea de a închiria cântarul pentru copii pentru nou-născuti. În cazul în care au mai rămas întrebări – sunaţi-ne. Şi ţineti minte că închirierea bunurilor pentru copii Baby Service Chişinău este bogată în bucurii şi distracţii pentru copii. În curând veţi avea nevoie de mobile asupra pătucului, covoraş educativ pentru copii sau scaun auto pentru nou-născut. Noi suntem alături.

Sunaţi-ne acum.

 

 

Livrarea în raza orașului constituie 70-100 lei în funcție de sector. 

 

De ce mai poate avea nevoie nou-născutul? 

Cocoon - pat îl va ajuta să se adapteze în această lume și va crea condiții pentru un somn liniștit.

 1.  Pompă de sân electrică vă va ajuta să reglați procesul de alăptare, carusel-mobile îl va distra, srânciobul, centrul de legănare sau șezlong vibro vor elibera mâinuțele mamei.