русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

BABY MONITORS

BABY MONITORS

Închirierea Baby Monitor la Baby Service Chişinău Decebal 80/1

Ce poate fi mai important decât siguranţa la îngrijirea unui copil. Desigur, doriţi să fiţi alături de piciul Dvs. 24 de ore din 24 de ore şi mai mult :))), dar, din păcate, nu este posibil din punct de vedere fizic. De aceea uneori trebuie să-l lăsaţi singur, desigur, într-un loc sigur - fie în pătuc, în arenă sau scrânciob. Dar totuşi Dvs. veţi asculta atent şi veţi alerga ca să vedeţi poate totuşi s-a trezit, poate cheamă pe mămica...

În asemenea cazuri vă vine în ajutor ajutătorul tuturor părinţilor moderni - Baby Monitor!

Baby Monitor prezintă un dispozitiv superb. Căci Dvs. veţi putea auzi mereu pe copilaşul Dvs. în raza de 50-300 de metri şi reacţiona operativ, în caz de necesitate. 

Baby Monitor constă din două blocuri - senzor pentru copii şi receptor pentru părinţi care sunt ajustate la aceeaşi frecvenţă şi vă permit să auziţi absolut tot ce se petrece în camera pentru copii. Blocul pentru părinţi este dotat cu funcţia de indicare cu lumină pentru cazuri în care părinţii se află într-un local zgomotos sau au închis sunetul din întâmplare.  

De ce şi în care cazuri este mai avantajos să închiriaţi Baby Monitor?

Desigur, puteţi cumpăra Baby Monitor, dar, uneori, acest dispozitiv este de prisos într-un apartament din oraş pentru că îl puteţi auzi pe piciul din orice colţ al apartamentului. 

În cazul unei călătorii spre staţiune, vilă, Vadul lui Vodă - închirierea Baby Monitor vă va putea ajuta să organizaţi un răgaz sigur. Este iraţional să cumpăraţi Baby Monitor pentru 2 săptămâni de concediul de odihnă, mult mai convenabil va fi să închiriaţi Baby Monitor. 

Piciul poate să doarmă în grădină, iar Dvs. în casă sau invers copilul va dormi în camera din hotel, iar Dvs. veţi ieşi - datorită Baby Monitor veţi fi liniştit pentru că veţi auzi orice fâşâit al picilui Dvs.

Blocul pentru părinţi vine cu acumulator ceea ce prezintă confort suplimentar.

Înainte de a lipsi de la piciul în raza de 200 de metri vă recomandăm să verificaţi raza de acţionare a dispozitivului, fiind că acesta depinde de grosimea pereţior şi existenţa aparatelor electirice. De asemenea, trebuie de verificat existenţa piedicilor şi calitatea conexiunii. În caz de existenţa piedicilor, posibil că va trebui să reconectaţi Baby Monitor la o altă frecvenţă - în cazul dat să nu uitaţi faptul că ambele blocuri trebuie să funcţioneze la aceeaşi frecvenţă. 

Vizând odihna mai confortabilă cu piciul, vă recomandăm să închiriaţi pat arenă uşor - loc de dormit personal pentru piciul, scaun de masă mic, confortabil şi transportabil, scaun auto şi cărucior cu pliere de tip umbrela.