русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

SCAUNE DE MASĂ

 În chiria bunurilor pentru copii scaun de masă se află într-un şir cu scaun auto, cărucior cu pliere de tip umbrela şi arenă de drum pentru călători. Bine înţeles că scaun pentru copii este necesar pentru un timp îndelungat şi de a-l închiria acasă, în Chişinău, nu este un lucru îndreptăţit. Dacă veniţi la noi în ospeţie este un alt lucru. Scaun de masă precis nu este acel lucru din arsenalul larg din camera pentru copii care este luat în primul rând într-o călătorie.

Dar orice călătorie cu copil mic poate şi trebuie să fie una uşoară şi neîmpovărătoare. În acest scop noi vă vom ajuta să creaţi condiţii confortabile de acasă chiar în ospeţie la prieteni sau rude. Piciul are nevoie de alimentaţie normală şi somn sănătos oriunde şi întotdeauna. Iar în ospeţie cu atât mai mult. Nu-i necesar de a adăuga retrăiri mamei cu capricii de prisos. De aceea închirierea scaunului de masă va elimina întrebări suplimentare, piciul va avea locul său la masă şi Dvs. vă veţi bucura de compania prietenoasă. Călătoria va lasă numai amintiri plăcute.

Dacă Dvs. deja planificaţi o călătorie la Chişinău cu copii, Baby Service vă va ajuta să rezolvaţi încă câteva probleme. Pat arenă de drum va deveni un loc de odihnă confortabil pentru micuţul tot. Scaun auto în general este participantul obligatoriu al oricărei călătorii cu automobil cu copii. Cărucior cu pliere de tip umbrela va facilita şi va simplifica primbări prin oraş. Închiriaţi scaun de masă, scaun auto, pat arenă, cărucior şi călătoriţi în vederea obţinerii impresiilor plăcute expresive cu copii. O jumătate din cameră pentru copii vă aşteaptă la serviciul de închiriere a bunurilor pentru copii Baby Service Chişinău.