русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

POMPE DE SÂN

Închirierea pompei de sân la Baby Service Chişinău Decebal 80/1.

 

Pompă de sân în chirie la Baby Service Chişinău - prezintă o metodă reală de a regla şi păstra alăptarea sau de ce închirierea pompei de sân la  Baby Service Chişinău este rentabilă pentru fiecare mamă.

Pompa de sân în chirie ajută la rezolvarea mai multor probleme cu care se confruntă fiecare familie la naşterea picilui mult aşteptat.

 Criză de lapte fisuri dureroase pe mameloane. prea mult/puţin lapte, călătorie, boală şi, ca urmare administrare a medicamentelor, renunţare la sânul mamei. Toate acestea se mai întâmplă, dar... e destul să închiriaţi pompă de sân şi totul va fi rezolvat ca prin magie! Cu atât mai mult, acum închirierea pompei de sân e mai economă cu Baby Service Chişinău.

 

Când este necesar acesta?

Pompa de sân este indispensabilă în cazul în care:

  • Au apărut fisuri la nivel de mameloane. Acest fenomen este neplăcut atât pentru mama care alăptează cât şi pentru piciul. Căci prin fisuri poate intra o infecţie. În cazul dat Închirierea Pompei de Sân prezintă o soluţie perfectă şi corectă, căci sânul se vindecă rapid, dar laptele poate fi fiert.
  • Criză de lapte. Nu-i suficient laptele, dar nu de poate de a-şi pierde curajul. Căci cu cât mai mare este stimularea cu atât mai mult laptele vine!
  • Când trebuie să plecaţi. Îl puteţi extrage şi lăsa sau congela lăptişorul în volumul necesar pentru bebeluş până la întorcerea mamei.
  • La administrarea medicamentelor e necesar să extrageţi laptele cu ajutorul Pompei de Sân pentru a nu deregla procesul de lactaţie şi ca lăptişorul să nu " se strice ".
  • În cazul în care bebeluşul Dumneavoastră se renunţă la sân brusc, de cele mai multe ori acesta se întâmplă absolut pe neaşteptate şi închirierea Pompei de Sân la Baby Service Chişinău îl poate da copilaşului cel mai preţios lucru - lăptişorul mamei!Chiar dacă din biberon!

De ce închirierea pompei de sân este rentabilă?

În primul rând, achiziţionarea unei pompe de sân bune - este un proces complex şi costisitor pentru o familie. De aceea este mult mai econom de a o închiria pentru o săptămână, o lună la Baby Service Chişinău Decebal 80/1.

În al doilea rând, a cumpăra o pompă de sân scumpă - înseamnă a crea pentru sine griji suplimenatre. Căci este dificil de a vinde un lucru uzat, pentru că acesta nu este o necesitate de bază pentru majoritatea familiilor. Şi o lună de utilizare vă va costa mai mult decât închirierea la Baby Service Chişinău.

În al treilea rând, aparatul acela care aţi decis să-l procuraţi poate să nu vă potrivească. Şi după ce aţi cheltuit o sumă mare, Dumneavoastră puteţi rămâne cu nimic. Este mult mai uşor să închiriaţi pompă de sân în Chişinău la un preţ de 200 de lei (în loc de 2000-4000), şi să obţineţi acelaşi beneficii, dar la un preţ mai redus.

Baby Service o apreciază şi îşi are grijă de fiecare mămică care alăptează! Noi avem grijă nu numai de sănătatea Dumneavoastră, dar şi de integritatea bugetului familiei!