русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

CONDIŢII DE ÎNCHIRIERE

Aţi vizitat site-ul nostru şi aţi ales un lucru concret?

A rămas puţin timp până la momentul în care veţi lua în mâini lucrul acesta:

Puteţi închiria lucrul ales în oficiul nostru sau comanda livrare cu curier.

În  cazul în care Dvs. veniţi de sinestătător la oficiul nostru situat la adresa: bd. Decebal, 80/1, aveţi nevoie de două lucruri: paşaport civil şi plata în avans. Vă recomandăm să verificaţi în prealabil disponibilitatea lucrului necesar la manager la convorbire telefonică.

Contractul de închiriere se perfectează. Paşaportul este necesar pentru introducerea datelor Dvs., nu trebuie să lăsaţi paşaportul sau fotocopia acestuia. Manager introduce în contract valoarea estimală a bunului, setul complet, mărimea plăţii în avans, costul închirierii, data estimată a terminării închirierii. Nu discutăm durata închirierii. Veţi putea folosi de lucrul ales atât timp cât aveţi nevoie.

  • Mărimea plăţii în avans este individuală pentru fiecare lucru. Costul închirierii va fi reţinut din această plata de avans la momentul întoarcerii. Gajul suplimentar se depune numai în cazul în care acest lucru este specificat în mod individual.
  • Costul închirierii este indicat pentru perioade: o săptămână, două săptămâni, o lună. Plata chiriei mai mult de 30 de zile se efectuează  zilnic. Mărimea minimă a plăţii constituie costul închirierii pe o săptămână.
  • Serviciile de închiriere a bunurilor pentru copii sunt prestate la achitare în avans. Dacă data estimată a terminării avansului se apropie, iar Dvs. aţi decis să mai prelungiţi închirierea lucrului, atunci este nesesar de a depune plata nouă până la epuizarea plăţii în avans. Vă rugăm să puneţi de acord cu managerul Baby Service mărimea plăţii.
  • Când întoarceţi lucrul închiriat managerul verifică setul complet, starea lucrului şi vă întoarce plata în avans cu reţinerea costului închirierii.
  • La comanda livrării cu curier depunerea plăţii în avans şi perfectarea contractului are loc la Dvs. acasă. Curieratul se achită aparte şi nu este inclus în plata în avans.

 

Haideţi să examinăm modul de achitare pentru închirierea bunurilor pentru copii la un exemplu.

Să presupunem că aveţi nevoie de cântar pentru nou-născuţi. Veniţi la noi în salon având la îndemâna paşaport şi avans în mărime de 600 de lei. Vă vom explica modul de utilizare a cântarului pentru copii, vom demonstra buna funcţionare şi vom încheia contract. Luaţi paşaport şi cântar, lăsaţi 600 de lei (fără gaj suplimentar).

Piciul creşte, mănâncă, se stabileşte dinamica stabilă a creşterii în greutate. A trecut o lună, Dvs. decideţi să întoarceţi cântar.

Să presupunem că vi-i mai comod să întoarceţi cântarul prin curier. Sunaţi-ne, comandaţi vizita unui curier. Curierul va fi la Dvs. la timpul stabilit. Contractul se termină pe loc, curierul vă întoarce restul avansului cu reţinerea costului închirierii (300 de lei) şi curieratului (70 de lei). 600-300-70 = 230 de lei.

Dacă mai aveţi întrebări, sunaţi-ne, vom explica totul într-un mod mai detaliat.

Condiţiile noastre de închiriere sunt simple şi clare. Birocraţie minimă, confort maxim.

Lucrăm în fiecare zi de la 10:00 până la 19:00 

Duminică - zi liberă

Telefoane sunt disponibile:

de la 8:00 până la 21:00

fără zile de odihnă şi sărbători.