русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

PATURI ARENĂ, PĂTUCURI,SALTELE

Plecaţi într-o călătorie cu copii mici sau aţi venit în ospeţie la Chişinău?

Atunci aţi nimerit cu adresa. Acum veţi afla cum de a transforma cu uşurinţă ceva complex în simplu, obositor în interesant, iar agitător în admirabil.

Ştim din experienţă proprie că orice plimbare nestandardă cu piciul în vârstă de la şase luni până la 5 ani se poate transforma într-un flux de griji, capricii şi surprize. Ce să spunem despre călătorie lungă cu copii. În afară de toate problemele de tip moral şi psihologic cu privire la despărţire de casa părintească, îi asteaptă o problemă pur practică. Patul preferat, căruciorul preferat, scaunul de masă preferat rămân acasă. De cele mai multe ori rămân acasă (posibil că dispuneţi de casă pe roţi, nu ştiu). ))) Deci, consideraţi că o problemă deja s-a rezolvat. Cărucior uşor cu pliere de tip umbrela puteţi închiria, scaun de masă comod puteţi închiria, puteţi închiria în Chişinău pat arenă confortabil. Călătoriţi cu copii, ci nu cu jumătate de cameră pentru copii. Distraţi-vă prin comunicare, iar de momente tehnice va avea grijă Baby Service.

Garanţia principală a veghii vesele de zi este somnul adânc. Numai dacă a dormit bine, piciul nu va fi capricios din cauza fleacurilor şi vă va permite să vă bucuraţi de impresii noi şi emoţii pozitive. Închirierea patului de călătorii în Chişinău va deveni o soluţie a «problemei de locuinţă» pentru bebeluşul Dvs. Piciul este asigurat cu propriul loc de dormit comod şi zona de joacă confortabilă.

Conform configurării, pat arenă pentru călătorii repetă patul obişnuit de lemn "Maliutka". Pliat prezintă stick cu dimensiuni de 20*20*80cm. El încape cu uşurinţă în portbagajul autoturismului. Este în cazul în care plecaţi cu copil într-o călătorie cu automobilul.

Dacă sunteţi bunica sau bunelul şi asteptaţi în ospeţie pe nepoţeii voştri dragi, închirierea patului arenă va adăuga confortul de casă la ospitalitatea voastră cordială. Dacă veţi pune pe dos săltica de nucă de cocos pentru copii patul arenă se va transforma într-un pat fantastic.

Paturi arenă sunt predestinate pentru greutatea copilului de până la 15 kg. Dacă piciul Dvs. a depăşit deja greutatea aceasta, mai bine să căutaţi o altă alternativă.

Toate paturile arenă în chirie la Baby Service sunt prelucrate după închirierea lor de către fiecare client. Dvs. închiriaţi pat arenă curat, în stare bună în mod garantat.

Ce mai puteţi închiria pentru călători mici? Scaun auto pentru copii. La închirierea bunurilor pentru copii sunt prezentate scaune auto pentru copii de toate categoriile, de toate vârstele de la naştere până la vârsta şcolară. Cărucior cu pliere de tip umbrela sau rucsac ergo. Ceea ce veţi închiria va depinde de itinerarul Dvs., îndepărtare şi vârsta copilului.

Vă reamintim că sortimentul închirierii bunurilor pentru copii Baby Service este actualizat şi mărit în mod constant.

Sunaţi, rezervaţi din timp bunurile pentru călătorii cu copii!