русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

CÂNTAR PENTRU COPII

Care este greutatea copilului, dinamica creșterii în greutate, pur și simplu, cât a mâncat piciul? La astfel de întrebări puse de părinți tineri dă răspuns cântarul electronic pentru copii pentru nou-născuți .

Închirierea cântarului pentru copii vă va permite să controlați situația privind alimentarea și să înlăturați neliniștea şi anxiozitatea din interior. Liniștea și încrederea în acțiunile sale - iată de ce aveți nevoie în primele săptămâni de viață ale nou-născutului. Închirierea bunurilor pentru copii Baby Service este capabil și dispus să le împartă cu voi.

Cântarul pentru nou-născuți este necesar din momentul externării din maternitate până la stabilirea unei dinamici stabile de creștere în greutate. De obicei durează timp de 1,5-2 luni. Este oare necesar de cumpărat cântarul pentru o perioadă atât de scurtă, este o întrebare mai mult ritorică. Este oare posibil să lipsiți de cântar? Desigur. Chiar în prezent cineva lipsește de scutece. Totuși, merită astfel de ascetism liniștea dumneavoastră sufletească și piciul fericit? Răspunsul este evident.

Totuși, de ce anume închirierea și ce specific are cântarul acesta pentru copii?

Cântar electronic pentru nou-născuți – un instrument special, cu proprietăți și caracteristici speciale, care îl fac să fie mai comod și confortabil pentru părinți tineri.

Haideți la rând:

  • Precizie. Toate cântarele, prezentate la închirierea Baby Service, dispun de grădarea – 5 grame. Sunt anume «acelea miimi», care vrea să le vadă majoritatea părinților. Precizia de 5 grame permite o urmărire sigură și încrezută a greutății copilului sugar.
  • Ergonomie. Cântar pentru nou-născuți este unicul, dotat cu talerul special. Produs din plastic de calitate înaltă el face ca procesul de cântărire să devină unul simplu și sigur.
  • Fixare de greutate. Este rar când nou-născuții stau nemișcați, știm cu toții acest lucru foarte bine. Același lucru se întâmplă la cântar pentru copii. Încercați să cântăriți un motănaș la cântar de bucătărie și veți înțelege – funcția de fixare de greutate este o opțiune necesară și utilă. Este destul să abateți atenția piciului pentru câteva secunde și cifre de pe tabloul electronic încetează să sară și vă vor arăta greutatea exactă a copilului.
  • Calculul de creștere în greutate. Nu toate cântarele speciale pentru nou-născuți sunt dotate cu o astfel de funcție, iar ale noastre sunt! Modele Momert 6400 și Momert 6475 sunt dotate cu un modul de memorie și memorează ultima cântărire. La cântărirea următoare va fi indicată greutatea curentă, iar în câteva secunde - creșterea în greutate, din momentul ultimei cântăriri. Este mega comod!
  • Mai este nevoie de plusuri? Service. Închiriind cântar pentru nou-născuți, veți primi consultație detaliată și clară. Vorbim cu voi limba clară pentru părinți J. Noi avem grijă de curățenia și siguranța tuturor bunurilor pentru copii. Cum? Puteți afla din articolul dat. Controlăm și testăm starea tehnică a cântarului. Puteți fi încrezuți în exactitatea și siguranța indicilor. Mai pe scurt, închirierea cântarului pentru copii poate deveni familiarizarea dumneavoastră cu serviciul de închiriere Baby Service, iar noi vom face tot, ca familiarizarea dată să se transformă în prietenie îndelungată.

 

Ce altceva poate fi necesar pentru părinți moderni în perioada postnatală: lampa contra icterului, pentru fototerapie de acasă; pompa de sân efectivă, păstrăm alaptare în orice situații; fotoliu auto pentru nou-născut, pentru externare din maternitate.

 

Cum funcționează închirierea bunurilor pentru copii? Cum de închiriat cântar pentru copii?

Citiți detalii aici, iar mai bine - nu ezitați să ne sunați!