русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

ARENĂ FEROVIARĂ

Aţi mers vreodată cu trenul cu copii mici?

Acesta este iad, - vor spune unii. Acesta este amuzant şi nu atât de dificil, - vor spune alţii.

Care-i diferenţa?

Parţial diferenţa constă în aceea că unii n-au auzit nimic despre arena feroviară, iar alţii închiriau arena pentru tren şi şi-au transformat voiajul într-o călătorie captivantă.

Închirierea arenei feroviare în Chişinău va conveni acelor părinţi care sunt în aşteptarea unui voiaj cu copilaşi în vârstă de la 6 luni până la 4-5 ani. Acest accesoriu minunat creează propria cameră de joacă şi locul de dormit securizat în cupeu sau vagon cu locuri rezervate. Ce prezintă acest lucru nou – arenă pentru tren? Cât de comod şi sigur este acest lucru?

Arenă feroviară – construcţie fără carcasă, care se întinde între raftul de sus şi cel de dos în cupeu. Spaţiul opţinut este limitat din trei părţi, iar din partea a patra dispune de uşa cu fermoar. Lungimea arenei ocupă aproximativ 2/3 din lungimea raftului. Respectiv, rămâne destul loc pentru mama dealături. Noaptea puteţi să vă culcaţi liniştit cu piciul. Pereţii laterali ale manejului sunt produse din plasă fină şi sigură. Puteţi vedea totul ce se întamplă dimprejur. Pentru confortul suplimentar există storul detaşabil, prin tragerea căruia puteţi obţine un loc absolut protejat de privirile străinilor.

Toate jucăriile sunătoare ale piciului vor rămâne întregi şi nevătămate, pentru că arena pentru tren de fapt este un sac mare. Acesta garantează că lucrurile piciului şi cu atât mai mult el insuşi va rămâne pe raft. Curăţenia şi siguranţa sunt garantate.

Deci, lăsaţi îndoielile la o parte. Călătorie feroviară poate fi una uşoară şi plăcută, nu vă temeţi de aceasta. Obţineti noile impresii plăcute pe parcursul călătoriei cu copii împreună cu arena feroviară de la serviciul de închiriere a bunurilor pentru copii Baby Service Chişinău.

Iar dacă voiajul Dvs. presupune nu numai deplasări feroviare ci şi cele cu automobil? Închiriati scaun auto. În chiria Baby Service sunt prezentate scaune auto pentru copii pentru toate vârstele, începând de la naştere şi până la şcoală. Pentru un somn confortabil într-un loc necunoscut închirierea patului arenă va fi una utilă. Creaţi piciului confortul de acasă chiar în ospeţie. Iar închirierea căruciorului cu pliere tip umbrela vă va ajuta să amintiţi impresii puternice despre voiaj, ci nu despre spatele şi mâinile obosite.

Căruciorul este mare, iar plimbări pe jos sunt puţine? Închiriaţi un rucsac ergo. Este comod pentru copilaşi în vârstă de la 5 luni până la 1,5-2 ani.

Vă dorim multe călătorii şi ca călătoriile cu copii să înfloresc cu noile culori strălucitoare.

Vă reamintim! De dorit să rezervaţi din timp toate bunurile turistice, aşa că nu amânaţi.

Sunaţi acum!