русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

RUCSACURI ERGO,SLING,KANGAROO, TRANSPORTARE PENTRU COPII, RUCSAC

Închirierea rucsacurilor Ergo la Baby Service Chişinău Decebal 80/1.

Rucsac Ergo, Kangaroo, transportare pentru copii, sling, rucsac - în fapt, toate acestea înseamnă un singur lucru: dispozitiv pentru transportarea copiilor.

Sigur că v-aţi gândit despre achiziţionarea unuia dintre articule date, dar bineînţeles deodată apare întrebarea: Dar ce este mai bine? În care dintre ele piciul meu se va simţi mai confortabil? Va sta el şezut ori culcat în acesta? Va fi oare comod să porţi copilaşul?

Rucsac transportare, kangaroo transportare în formă de rucsac pentru copilaşi, în care e posibil de purtat copilaşi în mod vertical: cu faţa spre sine sau de la sine. Transportarea dată e potrivită copilaşilor care îşi pot ţine capul de sinestătător.

  • De ce el este bun? Stând în astfel de rucsac, copilul este calm, pentru că el simte şi vede pe mama şi în acelaşi timp explorează lumea înconjurătoare.
  • Dar! Atunci când piciul ajunge la greutatea de 9 - 10 kg, va fi greu să-l purtaţi şi nu se va mai simţi comod în rusacul dat.

Rucsac Ergo - este un rucsac cusut în mod special, în care tensiunea asupra spatelui părintelui se distribuie într-un mod mai egal. Transportarea dată potriveşte acelor pici care îşi ţin capul de sinestătător. Greutatea maximă a copilului transportabil constituie 16-18 kg.

Şi din nou un dar! Un minus al rucsacului Ergo constituie acel fapt că nu în toate poziţiile copilul poate fi transportat cu faţa de la sine, în general, cu faţa spre sine, în spatele sau pe şold.

 

Concluzie: trebuie de închiriat transportarea şi de încercat ce va fi comod pentru Dumneavoastră şi piciul Dumneavoastră.

În special, închirierea rucsacurilor este actuală vara, ca o alternativă a închirierii căruciorului cu pliere de tip umbrelă pentru plimbări.

 

Baby Service Chişinău al Dumneavostră.