русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

PREMERGĂTORI, PREMERGĂTORI RABATABILI, ANTEPREMERGĂTORI

Închirierea premergătorilor, antepremergătorilor la Baby Service Chişinău.

Fiecare copilaş se interesează de lumea înconjurătoare, de obiecte. Procesul dat este necesar şi inevitabil. Sarcina noastră, fiind părinţi iubitori, este de a-i oferi o astfel de posibilitate. 

Dar cum să-l ferim pe micuţul curios de la pericole, primele căderi, lovituri, nelimitându-i pasiunea pentru cunoaştere.

Mamă modernă, des fără a fi ajutată, trebuie să reuşească peste tot: a găti, a face ordine, a nu uita şi de sine dragă. Iar micuţul tot tinde să meargă acolo.. Anume pentru a facilita munca dificilă a dragilor noştri mămici şi părinţi nou creaţi există astfel de articole ca Pat Arenă, Şezlong, Scrâncioburi, Covoraşe educative şi, desigur, Premergători.

Premergători - prezintă un dispozitiv care permite copilului care deja poate sta în poziţia şezut să se deplaseze prin apartament. Măsuţă lată şi bord nu permit copilaşului să atingă la obiecte periculoase.

La moment pe piaţă există mai multe tipuri de premergători: familiare pentru noi toţi, premergători-antepremergători, măsuţe educative cu premergători.

Nu contează ce tip de premergători Vă veţi alege, important este să respectaţi unele regului, ca să evitaţi probleme cu sistemul musculo-scheletic:

-nu aşezaţi în premergători copilaşi cu vârstă de 6 luni;

-nu aşezaţi în premergători copilaş, care n-a învăţat să stea de sinestătător;

-nu aşezaţi în premergători copilaş cu statură mai înaltă de 80 de cm şi cu greutatea mai sus de 12-15 kg, pentru aceşti copilaşi există modele Premergători-antepremergători;

-nu ţineţi copilaşul în premergători mai mult de 40 de minute la rând;

-reglaţi şezutul corect (ca copilul va putea să se împingă de la podea cu întreaga talpă, dar nu cu vârfurile degetelor).

Premergători-antepremergători vor ajuta copilaşului să-şi facă primii paşi, să se depărteze de mâinele mamei, să simtă echilibrul şi independenţa, iar o melodie veselă, care sună în timpul împingerii îl va determina să meargă înainte spre aventuri şi cunoştinţe.

Acest tip de premergători este destinat copilaşilor cu vârstă de la 9 luni şi mai mari.

Închirierea premergătorilor - prezintă o soluţie corectă a părinţilor moderni pentru că premergători sunt necesari numai 1-2 luni, iar uneori o săptămână este destul ca copilaşul să meargă de sinestătător.

Premergători cu măsuţă de joacă - prezintă premergători care limitează mişcarea cilcular.

Piciul se deplasează circular explorând jucăriile şi sarcinile pe măsuţă, totodată nu este necesar să aşezaţi piciul în premergători, îi posibil pur şi simplu a se deplasa în jurul mesei care se transformă în centru de joacă şi poate fi utilizat de către copilaşi mai mari. Centru de joacă-premergător poate fi folosit şi pentru doi copilaşi cu vârstă diferită.

 În chirie la Baby Service Chişinău sunt numai premergători şi antepremergători verificate, care au meritat încredere şi recenzii pozitive de la mulţi taţi şi mame.

Suntem mereu alături, închiriaţi premergători, distraţi-vă, dezvoltaţi-vă. Când vine timpul pentru jucării educative, puteţi închiria o jucărie nouă chiar în fiecare săptămână. Căci dezvoltarea este un proces plăcut şi continuu! 

Sunaţi şi comandaţi, pentru că Închirierea este un lucru comod pentru părinţi şi interesant pentru copilaşi!