русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981
POMPĂ DE SÂN Medela Pump in Style
POMPĂ DE SÂN Medela Pump in Style
Cum funcţionează acesta?

Livrare: 100 lei

Condiţii de închiriere

Dvs. depuneţi gaj:

1000 lei

plata în avans:

1000.00 lei

- dacă la noi de prima dată;

900.00 lei

- dacă aţi beneficiat de serviciile noastre;

Cuantumul chiriei se va reţine din suma plăţii în avans

Pentru o săptămînă:

300 lei

Pentru 2 săptămîini:

400 lei

Utilizați 1 lună

500 lei

Utilizați mai mult de o lună, o zi

16,67 lei
  • Când veţi întoarce lucrul - atunci noi vă întoarcem restul banilor.
  • Plăţi suplimentare şi ascunse nu sunt.
  • Noi nu specificăm perioada de închiriere. Dvs. vă folosiţi cât aveţi nevoie
  • Simplu şi comod

POMPĂ DE SÂN Medela Pump in Style

Pompă de sân Medela Pump in Style în chirie la Baby Service Chișinău Decebal 80/1

Pompă de sân electrică Medela Pump in Style Advanced ( Elveția ) a fost creată ținându-se cont de necesitățile mămicilor care lucrează și duc un mod de viață activ.

Această pompă de sân este destinată extragerii atât din una cât și din două glande mamare, Pump in Style este bazată pe tehnologia de extragere bifazică, care ajută la startul și susținerea alăptării la nivelul necesar.

Pompă de sân este ambalată într-o geantă stilată și confortabilă și include motorul electric detașabil, geantă izometrică cu element de răcire, set de sticle și piston care permite utilizarea pompei de sân ca una manuală.

 Pompă de sân automată Medela Pump in Style permite extragerea simultană a laptelui din ambele glande mamare - mereu începe lucrul cu faza de stimulare - ceea ce asigură flux de lapte prin stimularea comportamentului natural al copilului la sugere. Faza dată durează 2-3 minute, totodată pompă de sân produce trageri scurte și ritmice pregătind sânul la extragere. Puteți omite faza dată, după caz, și deodată trece la regim de extragere.

fază de extragere - constituie o extragere rapidă și eficientă. Totodată pompa de sân produce trageri durabile și ritmice puterea cărora poate fi reglementată alegând un regim mai confortabil.

Este confortabil de a lua pompă de sân modernă și practică cu sine în deplasare și la serviciu, de a extrage laptele în orice loc și la orice moment. Dispozitivul este alimentat de la rețea și baterii digitale.

Sticlele din set sunt realizate din polipropilenă medicală care nu reacționează cu laptele.

De ce mai poate avea nevoie bebelușul Dumneavoastră: Cântar pentru sugaci - pentru controlul greutății, sterilizator - pentru sterilizare rapidă a sticlelor și a pompei de sân, scrânciob sau șezlong - pentru a-și elibera mâinile mamei și alinta pe bebeluș cu melodii drăguțe, jucării și lucruri pentru divertisment.