русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

Starea articolelor în chirie Baby Service Chişinău Decebal 80/1

Starea articolelor în chirie Baby Service Chişinău Decebal 80/1

Anume aceasta este întrebare principală care îi interesează pe toţi cei care de prima dată se confruntă cu chiria articolelor pentru copii.

Câteodată faptul că articolele deja se utilizau devine motivul pentru care persoanele refuză de la servicii de închiriere, dar în zadar :)

Starea articolelor închiriabile pentru copii prezintă chipul şi reputaţia noastră!

Există un anumit set de norme stricte, conform cărora articolele se întreţin:

Toate articolele (jucării, scrâncioburi, şezlong-uri, cărucioare, pătucuri, etc.) sunt pasibile de dezasamblare obligatorie şi curăţare respectivă, toate elementele de textil se spală cu detergent hipoalergenic pentru copii pe bază de materie primă naturală permis de la 0 luni, material de plastic se procesează aparte cu aparat de curăţăt cu aburi şi detergent dezinfectant special (Anolit Cristal).

După spălare articolele sunt strânse, sunt procesate cu cuarţ, sunt pasibile de profilactică, controlul de stare tehnică, sunt ambalate cu pelicola de stretch sau într-un ambalaj original. Articolele sunt livrate la client anume în felul dat. 

Astfel de set de norme ale deservirii în domeniul închirierii articolelor pentru copii în America se numeşte Cleaner Than New - Mai Curat Decât Cele Noi şi această denumirea corespunde adevărului :)

De asemenea, vrem să vă relatăm despre setarea articolelor noastre.

Toate dispozitivele pentru copii care se alimentează de la baterii cum ar fi: cântar, scrâncioburi, şezlong-uri, jucării, sunt dotate cu baterii noi.

Atunci când comandaţi livrarea unui articol la adresa convenabilă, mereu suntem disponibili să vă aducem câteva articole la alegere, ceea ce este comod la alegerea scaunului auto sau şezlongului pentru copilul Dumneavoastră.

Dar în orice caz, desigur, Dumneavoastră faceţi alegerea!

 Cu dragoste, al vostru Baby Service Chişinău.