русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

Leagănul,șezlongul ,centre de balansate-ce să alegem?

Leagănul,șezlongul ,centre de balansate-ce să alegem?

Viața omului se începe cu mult înainte de naștere :bebelușul petrece nouă luni in burtica mamei,ușor leaganindu-se in timp cu mișcările mamei.De acea,leagănul reprezintă una din modalitățile de a calma nou-născutului și bebelușului in primele luni de viața.Cineva este gata toată ziua să purta bebelușul pe mîini,dar dacă mama combină îngrijirea copilului și treburile de servicii sau de uz casnic ea poatea avea nevoie de un ajutor pentru a-și leagănă copilul.In momentul nașterii copilul își părăsește lumea sa mică și confortabila,intrînd intr-un spațiu uriaș ,plin de sunete,culori și atingeri.El e copleșit cu emoții incompresibile cu care el încă nu poate se descurca.Pentru a face aceasta tranziție mai ușoară și mai blînda ,pentru a liniști bebelușul oamenii au inventat un leagăn .Mic in dimensiune,captușit cu țesătura calda și moale,atârnat de tavan și se legănau ușor .Mișcările cunoscute l-au calmau și copilul adormeau,avind senzațiile ca și in burta mamei.Și in ziua de azi leagănul nu s-a pierdut actualitatea .In plus,multe varietăți și modificări au venit să înlocuiască leagănul.Se vedem ce pot oferi producătorii de produselor pentru copii .

Leagăne moderne.

Leagăne de astăzi nu au mare diferența de cele anterioare.Unica diferența semnificativă este ca leaganurile moderne nu-s atîrnate de tavan pe lanțuri și frânghii,ci stau pe podea. Totuși ,ele sunt foarte asemănătoare cu cele in care au crescut bunicile bunicii noastre ,dar au mai multe funcții .De exemplu,modul de vibrație,lumina de noapte și melodia blîndă.Cu telecomanda puteți schimbați melodia și selectați modul de a leagă la distanță.De exemplu leagănul Milly Maly Sweet Melody.In închirierea noastră sunt paturi suplemintare in care un perete e coborât și există posibilitatea de a fixa la patul părintelui.Confortabil.Un exemplu Next 2 Me Chicco. Confortabile pentru călătorie -paturi-maneje.Usor de îndoit și ambalat intr-o pungă convenabila.

Centre de balansare.

Pentru aceasta categoria au fost create dispozitive electronice unice-Mama Roo de la 4moms greutate pînă la 9-10 kg.Au mai multe direcții și viteze de balansare,care puteți varia de nevoile copilului. Alegerea melodiilor e extraordinara: de la folclorice și melodia instrumentală ușoară pînă la zgomotul ploii,vintul și chiar bătăile inimii mamei.De asemenea ,centrele de balansare sunt realizate intr-o gama de pastelate neutre,din materiale de calitatea înaltă și pot funcționa din rețea și din baterii obișnuite .Este foarte convenabil,pentru că vă permite să plasați centrul oriunde in casă sau in apartament .

Sezlonguri.

Optiunea ideală pentru cei care au crescut deja,dar nu au învățat să stea singuri-este un șezlong. Companiile de top ca Fisher Price,Chipolino,Chicco anume aceste produse reprezint pe piața .Avantaj principal al acestor dispozitive este mobilitatea:datorită greutății lor reduse și formei raționalizate șezlongul pot fi fixat nu numai pe podea,ci și pe pat și pe masă,desigur sub supravegherea unui adult.Este foarte convenabil ,mai ales dacă mama are de făcut prinzul.Fixat cu centura de siguranța cu cinci puncte bebelușul se va simți confortabil.Panou detașate cu jucării va distra copilul obosit și dacă dorește să adoarmă un șezlong vă ajută să-l calmeze. Leagăn pentru cei mici. Nu este un secret că la mulți adulți plac scrinciob.Poate că atașament vine din copilărie .Norocoși sunt acei copii care la vîrsta cea mai frageda vor fi proprietare unui leagăn electronic de la Bright Stars,Chipolino,Baby Mix.De ce modelele aceste sunt atât de bine?Sunt ușoare,compacte,confortabile,sunt proiectate pentru copii de la naștere pină la un an jumate.Capacitatea de a fixa spătarul in orice poziție de la orizontală la verticală,cu diferite variații ,face ca leagănul să fie potrivit atit pentru nou -născuți cît și pentru bebelușii care deja pot să stea bine. Forma anatomica corecta a scaunului protejează mușchii din spate de presiunea excesivă .Leagănele pot fi echipate cu un modul rotativ cu jucării ,o măsuță pe care puteți să puneți vase din plastic pentru copii,un stereo cu set de melodii plăcute .Mai multe moduri de balansare sunt concepute atît pentru divertisment cît și pentru a oferi un somn dulce copilului.

Desigur,dispozitive de balansare nu pot să înlocuiască pe mama și tata,dar pot să devin un bun ajutor ,economisînd timpul și efortul părinților . Iar noi alegem doar modelele dovedite centrelor de balansare și leagănele și suntem bucuroși să vă împărțim cu experiența noastră .

Mereu cu voi Mama și Baby Service Chișinău .