русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

Cărucior pentru călători. Pentru ce?

Cărucior pentru călători. Pentru ce? 

Deseori ne confruntăm cu o astfel de întrebare - De ce avem nevoie de un cărucior pentru călători pentru piciul în vârstă de 2-4 anişori?!

Mai ales se opun tătici, nu vor să se târâie cu căruciorul că copilul a crescut deja!

Pentru ce de suportat cheltuieli suplimentare?! Apoi, apropo, anume tătici ne sunt mulţumiţi că am insistat ...


    În primul rând, zbor cu copil este stresant pentru toţi, mai ales în cazul mai multor copii; piciul este interesat de tot, acesta vrea să alerge şi să pipăie, se bage peste tot şi se ascunde ... dar trebuie să vă înregistraţi, să treceţi controlul paşapoartelor, să nu pierdeţi nicăieri actele. Copilaşul care stă în cărucior vă uşureză efectuarea acestor proceduri, mai ales că acesta necesită mult timp, copilaşii obosesc. Aflându-se în cărucior copilaşul poate juca, mânca ceva, bea .. dar şi dormi, în cele din urmă .....


În al doilea rând, în special în cazul în care zborul este nocturn, copilul poate fi capricios, în plus multă lume, timpul pentru somn, lumina puternică ... în cărucior acoperiţi-l cu plapumă şi ocupaţi-vă cu treburile Dvs.


Vai, cât de convenabil este când copilul stă în cărucior, iar Dvs. vă aflaţi în magazinele Duty Free! (anume pentru acesta tătici ne sunt mulţumiţi) Aveţi posibilitatea să vă uitaţi la toate produsele în mod linişit, să cumpăraţi ceva şi să agăţaţi cumpărături la mânerele căruciorului;-)))))


În al treilea rând, Dvs. duceţi căruciorul numai până la scara avionului, acolo personalul îl ie de la Dvs. şi vă întoarce la ieşire sau Dvs. singuri pliaţi căruciorul şi-l luaţi cu sine ca bagaj la bord. Ultima opţiune este de preferat pentru că căruciorul va rămâne integral, curat şi cald (călătorii entuziasmaţi vor înţelege ce eu am în vedere : ))))


Şi în al patrulea rând, în cazul în care planificaţi o călătorie cu copil într-o direcţie cu multe plimbări pe jos, chiar şi mici shopping tururi vor vi obositoare pentru piciul şi veţi fi nevoiţi să-l luaţi în braţe sau să-l aşezaţi pe umerele tăticului (iată aici mulţumire nr. 2 de la tătici; ))))

Gândiţi-vă atât despre Dvs. cât şi despre confortul Dvs.!


Da! Copilul a crescut şi demult n-a stat aşezat în cărucior, pentru el acestea vor fi sentimente de mult uitate, va fi bucuros să stea aşezat şi să meargă cu cărucior ... copilaşii mai mari stau în căruciori cu plăcere ....

Aici, desigur, un pic de publicitate. Totul de ce veţi putea avea nevoie în timpul călătoriei Dvs. puteţi lua în chirie la Baby Service Chişinău în oficiul nostru situat la adresa: bd. Decebal, 80/1 şi să comandaţi la numerele de telefon: 0698-98-981 (Vyber), 0798-98-981