русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

Cum de ales scrâncioburi - şezlong pentru nou-născut?

Cum de ales scrânciob - şezlong pentru nou-născut?! 

Cum de ales scrânciob, dar poate şezlong, dar poate chiar centru de legănat pentru bebeluş?! Despre acesta îşi întreabă practic fiecare mamă.

Căci dorim să oferim copilaşilor noştri tot ce este mai bun, dar cum de decis ce anume va fi pe placul piciului Dumneavoastră?

Am pregătit o mică excursie în lumea produselor pentru copii pentru legănare şi distrare celor mai mici copii.

baby service md maliw u mamiNatura a decis astfel că legănare - prezintă o metodă naturală de a calma bebeluşul în primele luni ale vieţii. La naştere bebeluşul îşi părăseşte colţul său confortabil şi nimereşte într-o lume nouă şi imensă care este plină de sunete, culori şi atingeri. El este supraplin de emoţii necunoscute, cărora piciul nu poate să-şi facă faţă de sinestătător. De a trece mai blând şi a ajuta la adaptare în lumea noastră, omuleţul mic are nevoie de mişcări calmante, care seamănă atât de mult cu acele, care îl legănau în burtica mămicii.

Desigur, fiecare mamă este gata de a purta Fericirea sa în braţe, este un lucru foarte important pentru bebeluş şi nimic nu poate înlocui braţele mamei, dar în cadrul lumii moderne, unde fiecare se grăbeşte şi totul se schimbă, este ceve natural de a folosi gadget-uri şi ajutători, inclusiv în lumea educării şi "creşterii" copilaşilor moderni de părinţi moderni. Cu atât mai mult că totul există pentru lucrul acesta...Producători de produse pentru copii au creat nişte dispozitive unice pentru copilaşi şi părinţii lor... 

 

baby service md ukacivauwii tentr chipolinoPentru cei mai mici copii sunt elaborate dispozitive electronice unice - centre de legănat de tip MamaRoo de la 4moms, Bright Starts, Graco sau Chipolino. Aceste centre imitează mişcările, prin care mama leagănă copilul în braţe. Centrele sunt destinate copilaşilor cu vârstă de la naştere şi greutate până la 8-10 kg. Ele sunt dotate cu diverse caracteristici moderne: câteva regime de viteză şi moduri de legănare, cu care puteţi varia în funcţie de preferinţele bebeluşului. Nimeni nu a uitat de percepţia sonoră. Diferite melodii: de la populare, de leagăn, clasice până la sunetul de ploaie, vânt şi chiar inima mamei. De asemenea centrele sunt dotate cu o mulţime de accesorii suplimentare, podoabe, jucării, rozătoare. Ele sunt realizate în nuanţe neutre şi pastelate din materiale de calitate înaltă şi sunt alimentate atât de la reţea cât şi de la baterii obişnuite, ceea ce este foarte comod şi permite amplasarea centrului de legănat oriunde în cadrul casei sau apartamentului. 

 

baby service md wezlongPentru acei care deja au crescut, dar încă nu stau în poziţia de şezut, o variantă ideală este şezlong sau scaun-şezlong. Avantajele principale ale acestor dispozitive sunt greutatea lor mică şi mobilitate. Este foarte comod, în cazul în care nu puteţi să vă detaşaţi de bebeluş nici pentru un minut, dar grijele casnice nu sunt anulate. Puteţi amplasa şezlong alături pe podea sau chiar pe masă (sigur sub supravegeherea unui adult) şi piciul cuplat cu centruri de siguranţă cu prindere în cinci puncte se va simţi destul de confortabil şi va observa acţiunile părinţilor cu o plăcere. Panou cu jucării şi zornăitori detaşabil va distra piciul obosit. În cazul în care piciul va dori să doarmă, regim vibro sau funcţia de legănare va calma şi legăna omuleţul mic.

Mijloc de legănat nu este în stare să înlocuiască pe mama sau tata, dar este în stare să devină un ajutător bun, care păstrează puterile şi timpul părinţilor.

baby service md kaceliDe asemenea, există scrânciob pentru cei mai mici copii. Faptul că scrânciobul îi pe placul tuturor atât copilaşilor cât şi adulţilor nu este un secret. Cu siguranţă, astfel de dragoste este originară din copilărie. De ce modele date sunt bune? Ele sunt compacte, uşoare, confortabile şi sunt recomandate pentru pici cu vârstă de la naştere şi până la un an. Forma de şezut corectă din punct de vedere anatomic protejează muşchii spatelui neîntărite încă de la eforturi enorme, iar înserări speciale pentru nou-născuţi creează confort pentru cei mai mici copii. Scrânciobul este dotat cu mobile rabatabile cu jucării, centru muzical cu melodii plăcute şi calmante. Câteva regimuri de legănare sunt destinate atât pentru distrare cât şi pentru a dărui micuţului un somn dulce. 

Desigur, este uşor de rătăcit în circuitul acesta, dar noi existăm anume pentru acest lucru...

Specialiştii companiei Baby Service Chişinău vor acorda consultaţii necesare la alegerea produsului plăcut, iar, desigur, alegerea aparţine utilizatorului de bază - bebeluşului Dumneavoastră. Atunci haideţi să-i oferim o astfel de posibilitate...

 Închiriind scrâncioburi, şezlong-uri şi alte produse la Baby Service Chişinău, părinţii rezolvă o grămadă de probleme: cea principală, desigur, fiind posibilitatea dezvoltării armonioase a copilului. Totodată, ce economie pentru bugetul familiei - căci cumpărarea unui lucru scump pentru perioada de câteva luni prezintă o soluţie cu tot iraţională. Dar cîştigul de la închirierea va fi una semnificativă, iar lucrul cel mai important constă în aceea că copilul este fericit şi vesel, căruia îi este comod şi interesant aflându-se în scrânciobul lui preferat.

 Un alt plus mare al serviciului nostru de închiriere constă în aceea că Dumneavostră puteţi schimba piciului distracţiile lui în mod constant. S-a săturat de şezlong tip Pui de Leu? Schimbaţi-l cu scrânciob Chipolino? S-a săturat? Vă rog veniţi să luaţi Bright Stars Buburuza. Totuşi, puteţi schimba la infinit...

Iar dacă v-aţi săturat de scrânciob şi aţi împlinit deja 2 luni, închiriaţi să vă jucaţi cu centru de gimnastică sau covoraş educativ. Lucruri distractive superbe, dar cel mai important că sunt şi utile, pentru copil cu vârstă sub 6 luni. Apoi puteţi sări în jumperoo celebru, care dispun de un număr mare de recenzii şi video mişto:-))))

Deci, dragii noştri copilaşi, legănaţi-vă, dormiţi liniştit şi fiţi fericiţi, iar noi, părinţi moderni, vom strădui să vă oferim tot ce este necesar pentru acesta..

Baby Service Chişinău vostru Vă ajută la educarea complexă şi multilaterală a piciului Dumneavostră...

Suntem bucuroşi să Vă vedem în oficiul nostru la adresa Decebal 80/1.

La toate întrebările veţi primi răspunsuri la numerele de telefon 0698-98-981

                                                                                                 0798-98-981