русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

Cum de cântărit nou-născutul în mod corespunzător?

Cum de cântărit nou-născutul în mod corespunzător? Cântarul în primele zile de viaţă - este lux sau necesitate?

În vederea unei îngrijiri corecte şi adecvate a bebeluşului, părinţii recent creaţi trebuie să ştie greutatea exactă a copilului.

Compania Baby Service Chişinău Decebal 80/1 Vă oferă închirierea cântarului pentru copii în Chişinău pentru determinarea confortabilă, simplă şi cu precizie ridicată a greutăţii nou-născutului.

baby service md vzvesiti maliwa 3

Cu ajutorul cântarului părinţii determină şi efectuează controlul asupra regimului de alimentare a bebeluşului. Este necesar de a cântări copilaşul înainte şi după alimentare şi astfel, vom obţine date exacte despre cele mâncate. Doar la alăptare nu putem determina cu aproximaţie cât a mâncat nou-născutul. Adesea se întâmplă că copilaşul este atârnat de sân timp de o oră şi mai mult, iar nu a mâncat nimic, dar poate şi a mâncat, dar cum de determinat cât anume?..

 Luând în considerare sortimentul larg de cântare pentru nou-născuţi prezentat pe piaţă şi având în vedere mai mulţi ani de experienţă în servicii de închiriere, compania noastră Baby Service Chişinău oferă închirierea cântarelor verificate de mai mulţi părinţi şi care au primit cel mai mare număr de recenzii pozitive - acestea sunt cântarul Momert şi cântarul Sasha 1g pentru cântărire şi mai precisă ( este recomandat pentru copilaşi născuţi înainte de termen ).

 

  Cântar modern pentru sugaci se caracterizează prin precizie ridicată şi sensibilitate, şi necesită respectarea anumitor reguli, care permit atingerea celui mai precis rezultat:

  • -Aparatul trebuie amplasat pe o suprafaţă plană şi solidă în mod obligatoriu (de obicei, este folosită masa);
  • -Cântarul nu trebuie să intre în contact cu obiectele care por denatura indicatorii de măsurare;
  • -Verificaţi ca pe ecran este instalată unitatea de măsurare necesară (kg, g);
  • -Pentru confort, calmarea bebeluşului, precum şi cu scopul de a respecta igiena, recomandăm să aşterneţi faşă, îndreptaţi-vă atenţia ca această să nu atingă masa sau alte obiecte de alături;
  • -Îndreptaţi-vă atenţia ca dispozitivul trebuie pornit după plasarea feşei ceea ce va permite restartarea greutăţii şi precizarea maximă a cântăririi;
  • Cântar electronic permite scăderea greutăţii feşei,pentru acesta e necesar să utilizaţi funcţia "Ambalaj";
  • -Bebeluşul este amplasat drept în centrul logementului, contactul mâinuţelor şi picioruşelor cu alte obiecte nu este permis. Nu ţineţi bebeluşul, acest lucru va denatura precizia de măsurare;
  • În cazul în care piciul Dumneavoastră este activ, îl puteţi înfăşa sau pur şi simplu să-l puneţi pe burtuica. Trebuie să ţineţi minte că măsurări trebuie efectuate la condiţii egale: la acelaşi timp şi fără îmbrăcăminte sau (la măsurarea celor mâncate) deodată înainte sau după alimentare în aceeaşi vestimenaţie, în acelaşi scutec, cu biberon sau fără... respectarea acestor condiţii Vă va asigura cu un rezulat mai precis.

-Fixaţi indicatorii cântarului! Analiza acestor date vă va permite să evaluaţi corect starea bebeluşului şi să reglaţi alimentarea acestuia.

 

Cântarul este ales ţinând cont de greutatea nou-născutului. La greutatea medie de 2,8 - 4 kg este destul să închiriaţi cântarul cu scală de măsurare 10g. În cazul în care greutatea primară este mai mică, vă recomandăm dispozitivul cu posibilitatea de cântărire cu precizie până la 1 g.

 Foarte des cântarul este necesar pentru o perioadă de la 1 până la 3 luni, deci anume în perioada dată se stabilesc toate mecanismele activităţii vitale a noului omuleţ şi este foarte important de a nu omite ceva.

De regulă, în viitor necesitatea de a utiliza cântarul electronic dispare, dar unii părinţi se obişnuiesc de utilizarea acestuia şi reasigurându-se lasă cântarul pentru un timp mai îndelungat, însă acest luru nu este o problemă... Căci condiţiile contractului Baby Service Chişinău nu prevăd nici o limitare în timp. Utilizaţi atât timp cât Vi-i necear. Un lucru important este sănătatea bebeluşului şi confortul părinţilor săi!

 

 

-