русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

Plăţi în avans la serviciul de închiriere, de ce acestea prezintă o comoditate pentru Dvs.

Plăţi în avans la serviciul de închiriere, de ce acestea prezintă o comoditate pentru Dvs.? 

Închirierea articolelor pentru copii Baby Service devine tot mai populară şi actuală azi în comparaţia cu ziua de ieri. Lumea deja a înţeles că este practic dezavantajos şi incomod de procurat tot ce este necesar pentru nou-născut şi mama.   

Lumea înţelege că are nevoie de cântar numai pentru o perioadă scurtă de timp, că mai bine de închiriat o pompă de sân electrică de calitate, decât să cumpere aceea ce a fost găsită, iar câteodată alegerea scrânciobului, centrului de legănare sau şezlong-ului poate să se transformă într-o istorie adevărată... Bazându-se pe experienţa proprie putem să vă spunem că piciul câteodată poate fi dezamăgit de scrânciob de ultima generaţie cu multe dotări care i-a plăcut părinţilor, iar un şezlong simplu poate deveni un prieten şi ajutător adevărat pentru un termen de câteva luni...

Tot ţinem minte de călătorii. Atunci când venim în ospeţie la dragă bunică apare întrebare de genul: unde va dormi piciul, cum să-l hrănim, etc.

Iată de ce am prevăzut un termen minim de închiriere a articolelor pentru copii care constituie O SĂPTĂMÂNĂ.

La momentul încheierii contractului de închiriere a articolelor pentru copii Dvs. efectuaţi plata în avans în funcţie de genul de produs, fiecare produs are preţul lui.

Cum poate fi definită Plata în avans? De ce aceasta este necesară?

Comoditatea plăţii în avans constă în aceea că Dvs. nu trebuie să veniţi şi să prolongaţi termenul de închiriere de fiecare lună. Dvs. vă folosiţi de produs în mod liniştit pentru că banii sunt pe cont, iar noi vă vom comunica despre faptul terminării acestora şi Dvs. veţi avea posibilitatea de a alege modalitatea de achitare convenabilă pentru Dvs. Atunci când alegeţi o jucărie pentru piciul Dvs. nu puteţi spune cam cât timp acesta va fi cointeresat de jucăria dată: probabil o lună şi 12 zile, dar poate 2 luni şi 6 zile. Dvs. achitaţi numai perioada în decursul căreia v-aţi folosit de jucăria. Nici mai mult, nici mai puţin!

 Unii părinţi chiar şi cei cu experienţă nu pot să-şi dau seama de ce copiilor îi plac articole cu tot diferite. Uneori, chiar în cadrul unei şi aceeaşi familii cel mai mic nu vrea de loc să se dea cu scrânciobul care potrivea frăţiorului sau surioarei lui la perfecţie. Acesta nu vrea să stea în arena cum face acel băieţel al vecinilor, dar vrea să sară sau să meargă în premergător. De ce oare?

Dragi şi mult stimaţi adulţi! Cum procedăm în cazul în care alegem un scaun, un pat nou sau o canapea nouă? O!!! Numaidecât trebuie să ne aşezăm sau să ne întindem, toţi deodată sau la rând. Aceeaşi situaţie se repetă atunci când ne alegem un automobil. Ne aşezăm la volan şi punem la încercare comoditatea şi confortul conducerii.

La fel procedează şi copii noştri: îi comod să stea în unele scaune auto sau scrâncioburi de aceea ei se odihnează cu plăcere, iar în altele ei plâng şi vor în braţe. Anume din acest motiv închirierea articolelor pentru copii este serviciul dedicat părinţilor care merg în pas cu progres şi iau în consideraţie toate momentele în cauză.

Având grijă de Dvs. şi copilaşii Dvs., Baby Service Chişinău Decebal 80/1 

tel. 0698-98-981, 0798-98-981