русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

COSTUME DE CARNAVAL

Costume de carnaval în chirie la Baby Service Chișinău Decebal 80/1.

Copii mici adoră să se îmbrace ca principese, super eroi și cavaleri. Participarea la diverse baluri mascate și matinee oferă posibiltatea de a se transforma în personaje preferate, dezvoltă creativitatea și manifestarea caracterlui și inițiativei.

Pe parcursul anului în grădinițe și școli se organizează o mulțime de evenimente costumate pentru care Închirierea costumelor prezintă o adevărată baghetă magică. Căci anume aici există posibilitatea de a încerca diferite personaje și de a alege un costum de mărime potrivită.

 Însă, Anul Nou și Halloween nu prezintă o singură posibilitate de a-și manifesta creativitatea. Puteți organiza o Zi de Naștere Tematică sau o Fotosesie în costumul eroului preferat.

Deci, Dumneavoastră aduceți idei, iar noi ajutăm la realizarea visului!

Baby Service Chișinău se grăbește să vă ajute!

 

Pentru petreceri tematice și Zile de naștere vor fi de folos nu numai costume de carnaval ....

De exemplu, puteți decora localul unde se petrece Ziua de naștere a bebelușului cu Căsuța Magică, delușor... Să aveți grijă de oaspeții mici și să-i comandați Scrânciobul sau Scaunul de masă. Mămicile picilor vă vor fi foarte recunoscute că Dumneavoastră v-ați gîndit la eliberarea mînilor lor pe parcursul petrecerii și vor felicita pe onoratul cu plăcere mare și se vor admira de previziunea organizatorilor sărbătorii.