русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

SCRÂNCIOBURI, ȘEZLONG-URI

Leagăn pentru nou-născuţi este numit în mod diferit: centru de legănat, leagăn pentru copii, leagăn de adormit, salvarea mamei, unul dintre cele mai bune gadget-uri pentru părinţi tineri. Putem confirma în mod responsabil că toate denumirile sunt juste. Centre de legănat în chirie la Baby Service - mereu cele mai moderne modele de la cele mai importante branduri americane şi europene - Fisher Price, Bright Starts, Graco. Leagăn pentru nou-născuţi posedă de toate calităţile ca să devină asistentul Dvs. de încredere, iar pentru piciul Dvs. - un cuibuşor comod şi confortabil. Centru de legănat - este nu numai un leagăn ergonomic confortabil, unde este aşa de dulce să dormi, dar şi un centru de dezvoltare. Toate legănaşele dispun de acompaniament muzical. Melodii uşoare şi plăcute pentru somn şi veghere, precum şi sunetele naturii antrenează urechea muzicală a piciului în mod tandru, îl distrează şi calmează. Multe leagăne pentru nou-născuţi dispun de carusel-mobile cu jucării drăguţe şi simpatice. Iar mobile calmează toţii mai bine decât melodiile lui Motzart. În general este un lucru uimitor cât de tare rotaţia îi admiră pe pici. Însă nu contează sunt oare rufele în maşină de spălat sau mobile tare. Toate acestea sunt avantaje pentru pici, iar acum să examinăm întrebări apărute la părinţi. Prima dintre acestea: - Din ce vârstă se permite închirierea centrului de legănat? Va fi acesta sigur pentru micuţul meu? 

Declarăm în mod responsabil: - Leagăn pentru nou-născuţi poate fi utilizat din cea mai fragedă vârstă. Veniţi de la maternitate, vă obişnuiţi, răsuflaţi şi puteţi comanda închirierea leagănului. Configurarea leagănului şi poziţia piciului sunt apropiate la cea naturală la maximum. Unghiul de înclinare în poziţia culcat pe spate este aproape de zero. Astfel de poziţie este permisă de toate normele europene stricte posibile. Dar ce se permite pentru sugarul în vârstă de o jumătate de lună se permite şi pentru piciul în vârstă de 1-2 luni. Din experienţa noastră majoritatea copilaşilor încetează să mai dea cu legănaşul în vârstă de 5-6 luni. De aceea nu amânaţi pentru mult timp adoptarea deciziei cu privire la închirierea centrului de legănat. 

Majoritatea legănaşelor se alimentează din reţea. De aceea asistentul Dvs. va fi pur şi simplu de neobosit. Toate leagănele penru sugari dispun de reglarea vitezei de legănare. Oare piciul se plimbă sau adoarme veţi alege regimul potrivit pentru fiecare caz aparte. 

De ce mai poate dispune centru Dvs. de legănat? 

    • Schimbarea direcţiei de legănare, alegeţi legănatul  de-la-dreapta-la-stânga sau înainte-înapoi. 
    • Vibraţie calmantă. Ajută foarte bine când pe piciul îl deranjază burtica.
    • Lampă de noapte iluminătoare. Va crea în camera pentru copii o atmosferă uimitoare şi magică.

Suntem siguri că chiar o astfel de perioadă dificilă ca primele 3 luni de viaţă a fecioraşului sau fiicei Dvs. pot fi plăcute şi liniştite. De aceea cu dragă inimă vă recomandăm închirierea leagănului pentru nou-născut. Veţi fi mulţumiţi!