русrum

Telefoane în Moldova

  • (373) 698-98-981
  • (373) 798-98-981

SCAUNE AUTO

Închirierea scaunelor auto în Chișinău.

Noi, părinți moderni, ne străduim să petrecem cu copilul cât mai mult timp. Desigur știm și înțelegem cu toții că siguranța e un lucru foarte important.

 O condiție obligatorie a securităţii este - asigurarea piciului Dvs. cu un scaun auto potrivit vârstei și greutății.

La frânarea bruscă a automobilului Dvs. nu veți reține copilul aflat în brațe și călătoria cu piciul fără un loc echipat în mod special este grea și incomodă.

De aceea, pregătindu-vă de călătorie (la vilegiatură, în afara orașului, la bunica sau odihnă), trebuie să aveți grijă de scaun auto din timp.

Achiziționarea unui scaun auto bun - prezintă o depunere serioasă, iar copilul crește așa de repede și scaunul trebuie să-i corespundă vârstei și greutății.

Închirierea scaunului auto pentru copii - prezintă o soluție rațională și comodă pentru întreaga familie.

Când veți avea nevoie de scaun auto?

Numai în timpul primului an de viață a copilului Dvs. aveți nevoie de scaun auto de trei grupuri diferite.

       Călătoria în afara orașului (la vilegiatură, la bunica).

Dacă Dvs. vă pregătiți să mergeți cu copilul la un picnic sau de o călătorie în afara orașului, la vilegiatură, la rude, puteți închiria scaunul auto potrivit vârstei și greutății copilului Dvs., nemijlocit înainte de călătorie. Copilul va putea dormi și juca liniștit în drum.

       Călătorie de odihnă (la mare, în munți).

Dacă Dvs. vă pregătiți cu piciul de o călătorie lungă cu automobilul, atunci aveți grijă de scaun auto din timp. Îl puteți închiria din timp și să plimbați copilul, să verificați dacă-i comod să stea, dacă scaunul îi potrivește mărimii.

Gândiți-vă că vă veți elibera mâinile în drum și cât de confortabil va fi copilului Dvs. să meargă, să doarmă și  să se joacă la locul lui legal.

        Sunteți în așteptarea oaspeților?

Dacă Dvs. sunteți în așteptarea oaspeților cu copil mic, trebuie să aveți grijă de confortul și siguranța musafirului mic în mod obligatoriu. Suntem siguri că prietenii sau rudele Dvs. vor aprecia astfel de atenție din partea Dvs.

Închiriați scaunul în timp ce veți merge spre aeroport sau gară. Îl veți putea utiliza în decurs de întreaga vizită a oaspeților Dvs., iar când le vor petreceţi, să-l restituiți.

Prețul de închiriere a scaunului auto pentru copii vă va costa nu mai mult de 100-150 lei, însă acestea nu sunt cheltuieli, ci, în primul rând, siguranță și desigur confort și comoditate.

          Achiziționarea scaunului auto.

Înainte de a achiziționa scaunul auto, Dvs. puteți închiria modelul care v-a plăcut, ca să decideți este oare acesta comod pentru copil, cum se fixează și cât loc va ocupa în automobil  și, în general, îndreptățește speranțele Dvs.